divendres, 1 de gener de 2010

Zona d'acampada de s'Arenalet


Es troba a 500m de la platja de s’Arenalet des Verger

ACCÉS A peu, pel camí dels Presos (Itinerari 3) i el camí d'en Mondoi (Itinerari 6) o el camí de s'Esquena Llarga (Itinerari 5). Durada aproximada 3 hores. Una altra possible ruta d'accés, però per fora del Parc, és pel camí dels Carabiners, des de Cala Mitjana, seguint la costa en direcció oest. Durada aproximada 1 hora i mitja.

PLACES Capacitat màxima 30 persones

INSTAL·LACIONS I DEPENDÈNCIES

  • Hi trobam un tancat de paret seca on s’instal·len les tendes i que disposa d'una caseta on hi ha la cuina, les geleres i els estris de cuina. A l’aire lliure trobam dues dutxes (d'aigua freda) i una pica d'escurar. Els dos banys públics es troban darrera el refugi de s’Arenalet.
  • Mobiliari: Taules i bancs de fusta.
  • Material disponible: Estris de cuina (olles, paelles, coberts, vaixella, etc.), productes de neteja, farmaciola i extintors.
  • Disposa de contenidors per a la recollida selectiva de residus.

SERVEIS GENERALS

  • Gratuïts: 
    • Servei de transport cap a la zona d'acampada (no de tornada) pels queviures i l'aigua; i d'anada i tornada per a les tendes de campanya. Per poder fer ús d'aquest servei és indispensable contactar amb els guardes dels refugis, entre 5 i 2 dies, abans de l'entrada al refugi al telèfon 679 01 03 40, per concretar l'hora de la recollida.

PREU PER PERSONA I VESPRE 5€, els infants de 0 a 4 anys no paguen

TERMINI DE PAGAMENTS
Una vegada sol·licitada la reserva, el client disposa de 10 dies naturals per fer l’ingrés bancari del total de la reserva. En cas de no fer-ho en el termini establert, la reserva quedarà anul·lada automàticament.

INFORMACIÓ I RESERVES Al telèfon del Ibanat 971 17 76 52, de dilluns a divendres de 10h a 14h. Les reserves es faran amb una antelació màxima de 90 dies.