dilluns, 4 de juny del 2012

Jornada de la tortuga mediterrània de 26 de maig de 2012

El passat 26 de maig es va dur a terme una nova Jornada de la tortuga mediterrània al Parc natural. L’activitat va ser conduïda pel personal del Parc i en ella hi varen participar fins a 22 persones.

Durant la jornada es va fer una recerca de tortugues per la zona de s’Alqueria Vella i es varen donar a conèixer les característiques bàsiques d’aquests rèptils, com per exemple, l’alimentació, on viuen, quines són les diferències entre femelles i mascles i quines són les mesures més importants per contribuir a la seva conservació.

L’activitat va finalitzar amb l’alliberament d’una vintena d’exemplars, tots ells provinents del Centre de Recuperació de Fauna (COFIB). L’objectiu de les amollades és reforçar les poblacions naturals que viuen al Parc per tal de mantenir l’espècie en un estat de conservació favorable.

Des del Parc s’agraeix la predisposició dels participants que amb la seva ajuda han col•laborat activament en el programa de conservació de fauna.

Finalment cal destacar que a l’activitat hi va assistir un fotògraf de l’agència internacional de premsa REUTERS que ha distribuït textos i imatges de la jornada i que han estat recollides per diferents mitjans de comunicació internacionals.